Vragen? 050 67 14 38 | helpdesk@esignflow.be
NL   FR

Problemen inloggen via knop eID van de baan!

Sommige gebruikers hadden problemen om in te loggen via de knop 'eID'. Dit euvel is van de baan. U kunt dus opnieuw inloggen via uw vertrouwde weg.


Versie 5.0. - Verifieer wordt eSignFlow!

Een nieuwe naam. Dezelfde, vertrouwde oplossing.

Verifieer bestaat al ruim 7 jaar. Het is in die tijd uitgegroeid tot het meest handige en uitgebreide platform van zijn aard. Niet in het minst dankzij jullie feedback en voorstellen.

 Zoals u weet is Verifieer meer dan een ondertekensysteem. Naast het digitaal ondertekenen kunt u ook documenten goedkeuren, verzenden, online bewaren en verifieerbaar stellen. Kortom, het vereenvoudigt uw documentenstromen

 Het is duidelijk dat de naam “Verifieer” al lang niet meer de lading denkt. Daarom krijgt het een andere naam: eSignFlow. In de nieuwe naam vinden we een duidelijke verwijzing naar wat het product is: een digitale ondertekenoplossing (eSign) die u helpt uw documentstromen te vereenvoudigen (Flow).

In onze nieuwsbrief die u zondagmorgen om 8u hebt ontvangen, vindt u meer info terug.

Aanmelden
De applicatie waarop u probeert aan te melden is enkel toegankelijk via de hiernaast aangeboden methode(s). Klik op het gewenste icoon om verder te gaan.